Gootti.net

"Extreme Traumfänger Vol. 10" -kokoelma

Goottikokoelman "Extreme Traumfänger Vol. 10" etukannessa mustahiuksinen goottimies, jolla toisen silmän päällä jonkinlainen koristeellinen goottihenkinen silmälappu. Miehellä valkoiset piilolinssit. Kuvan vasemmassa yläkulmassa lukee kokoelman niJulkaistaan 11.12.2009

Perjantaina 11. joulukuuta julkaistava "Extreme Traumfänger Vol. 10" on yhden CD-levyn kokoinen äänitepaketti, jossa yhteensä 17 goottihenkistä kappaletta Angels Of Veniceltä, Lacrimosalta, Die Untotenilta, In Strict Confidencelta, Der Blauer Reiteriltä ja muilta. Levy julkaistaan UpScenen kautta. Sama levy-yhtiö on aikaisemminkin viljellyt näitä samannimisen kokoelman osia. Kuluvan vuoden aikana "Extreme Traumfänger" -kokoelman osia on julkaistu ainakin pari kappaletta. Gootti.net noteerasi levysatsin edellisen kerran huhtikuussa, jolloin sen kahdeksas osa ilmestyi. Tämänkertainen järjestyksessä kymmenes kokoelma julkaistaan täsmälleen samaan aikaan kun "Extreme Traumfänger Vol. 9".

"Extreme Traumfänger Vol. 10" -kokoelman kappaleet

 1. Angels Of Venice: "Am I Dreaming"
 2. Lacrimosa: "A Prayer for Your Heart"
 3. Die Untoten: "Dort wo Giganten Wohnen"
 4. In Strict Confidence: "Ewige Nacht"
 5. Patenbrigade: Wolff: "Voyage"
 6. A Spell Inside: "Waiting"
 7. La Magra: "Crown of Thorns" (Wynardtage Remix)
 8. Wynardtage / Future Trail: "Cold"
 9. Waves Under Water: "Nothing More"
 10. Mechanical Moth / Der Kammersänger: "Velvet Dancer"
 11. Faun: "Tanz über die Brücke (Akustisch)"
 12. Dunkel-Schön: "Dein Gedenken"
 13. Palodone: "Redwinged Blackbird"
 14. Division Kent: "No Kryptonite"
 15. Andreas Gross: "Memento"
 16. Illuminate: "Vergessen Träume"
 17. Der Blaue Reiter: "In Memoriam"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä joulukuuta 2009 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.