Gootti.net

Nachtmahr haluaa nähdä naisia univormussa

  • Julkaistu torstaina 03.12.2009
  • Avainsanat:

Nachtmahrin kuvakilpailun Mädchen in Uniform julisteessa näkyy suippalakkipäinen kalju nainen, jolal punatut huulet ja valkoinen kauluspaita, jossa oikeassa hihassa Nachtmahrin hihanauha. Kuvan alaosassa lukee mustaa taustaa vasten Nachtmahr wants you!Kilpailu vain naisille

Itävaltalainen Nachtmahr suunnittelee julkaisevansa uuden EP-levyn "Mädchen in Uniform" ensi vuoden tammikuussa. Tämä äänilevy julkaistaan ensin Euroopassa 29.1. ja sitten Yhdysvalloissa 9.2. Kiekon ilmestymien yhteydessä Nachtmahr kutsuu naispuolisia fanejaan osallistumaan Saksan suurimman goottilehti Orkus Magazinen koostamaan univormupukeisten goottien katalogiin. Orkus-lehdessä julkaistaan valokuvia uniikeimmista ja viehättävimmistä univormupukuisista naisista. Nachtmahrin masinoiman kuvakilpailun voittaja päätyy lopulta lehden printtiversion sivulle varustettuna valokuvallaan ja lyhyellä esittelytekstillä.

Nachtmahrin organisoima kuvakilpailu edellyttää osanottajiltaan vähintään 18 vuoden ikää. Osanottajia pyydetään lähettämään osoitteeseen nachtmahr@promofabrik.de kolme valokuvaa, joissa kilpailuja esittäytyy viehättäväksi katsomassaan univormussa. Kuvien lisäksi osanottajaa pyydetään ilmoittamaan oma nimensä, postiosoitteensa, ikänsä ja sähköpostiosoitteensä, sekä lyhyt ilmoitus siitä, että osanottaja suostuu kuvansa julkaisemiseen goottilehti Orkuksessa ja Nachtmahrin nettisivuilla; Facebookissa ja MySpace-sivuilla. Kilpailijoiden on lähetettävä osallistumisviesti viimeistään 15. joulukuuta. Tuomareiden tekemistä päätöksistä ei voi valittaa.

Mädchen in Uniform -kilpailun palkinnot

Kilpailu pääpalkinto on Mädchen in Uniform -paketti, joka sisältää Nachtmahrin bänditavaroita, bändipaidan ja EP-levyn, sekä hihanauhan. Tuotepalkinnon lisäksi voittaja pääsee valokuvattavaksi Nachtmahrin oman valokuvaaja Achim Webelin eteen. Nämä kuvaussession valokuvat päätyvät lopulta Orkus Magazinessa julkaistavaan juttuun. Kuvaussessio järjestetään Saksan Nürnbergissä eikä matkakuluja hyvitetä kuin enintään 50 euron edestä.

Kilpailun 2. sijalle päässeen henkilön palkinto on Mädchen in Uniform -tuotepaketti, joka sisältää EP-levyn, t-paidan ja Nachtmahrin tuotteita. Kolmannen sijan palkinto on EP-levy ja t-paita.

Nachtmahr on:

  • Thomas Rainer

Nachtmahr on itävaltalaisen muusikko Thomas Rainerin oma bändiviritelmä. Hän toimii yhtyeessä pseudonymin MechanicMind takaa. Mies on aikaisemmin luonut musiikkia goottibändi L‘âme Immortellen kanssa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä joulukuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.