Gootti.net

Nachtmahrilta "Mädchen in Uniform" -EP

 • Julkaistu perjantaina 06.11.2009
 • Avainsanat:

Nachtmahrin EP-levyn "Mädschen in Uniform" etukannessa harmaasävyinen valokuva koppalakkipäisestä naisesta, jolla henkselit ja muuten ylävartalo paljaana. Naisen taustalla suuri N-kirjain valkoista taustaa vasten. Vasemmassa laidassa lukee mustalla NJulkaistaan 29.1.2010

Saksan Trisol Music Group aikoo julkaista aivan tammikuun lopussa itävaltalaisen Nachtmahrin musiikkia EP-levyllisen verran. Goottimetallibändi L‘âme Immortellen riveissä toimivan Thomas Rainer sivuprojekti aikoo tarjota EP-levyllään sellaista musiikkia, joka on omistettu erityisesti univormupukuisille naisille. Levy "Mädchen in Uniform" tarjoaa sohvakenraali Rainerilta 13 biisiä, joiden joukossa on Faderheadin tekemä tulkinta sen nimikkobiisistä, sekä remixit Feindlufilta, Modulatelta ja muilta samanlaisilta toimijoilta. Nachtmahrin uutukaislevyn kansitaide ja levyn mukana tuleva kansilehtinen on kuvitettu provokatiivisella kuvamateriaalilla, johon Rainer on ottanut vaikutteita italialaisesta The Night Porter -elokuvasta.

EP ilmestyy Euroopassa 29. tammikuuta ja Yhdysvaltojen maaperällä 5. helmikuuta 2010. Militaristista ja elektronista musiikkia jyskyttävä Nachtmahr tarjoaa "Mädchen in Uniform" -levyllään kolme uutta biisiä. Sen sisältämä nimikkokappale on suoraviivainen EBMkappale, jossa raivopäiset sanoitukset liukuvat kuuntelijakunnan korville intensiivisen oraalityöskentelyn tuloksena. Tanssidiktaattori Rainer loi levylleen latinalais-amerikkalaisin tyylein ryyditetyn kappaleen "El Chupacabra". Sen lisäksi äänite sisältää kutkuttavan tulkinnan itävaltalaisen _Falcon kappaleesta "Titanic". Nachtmahriin voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

"Mädchen in Uniform" -EP:n kappaleet:

 1. Mädchen in Uniform
 2. Mädchen in Uniform (Faderhead Remix)
 3. Titanic
 4. El Chupacabra
 5. Tanzdiktator
 6. Tanzdiktator (Modulate Remix)
 7. Tanzdiktator (Revolution by Night Remix)
 8. Tanzdiktator (Skinjob Remix)
 9. Tanzdiktator (Yade Remix)
 10. Mörder
 11. Mörder (Feindflug Remix)
 12. Mörder (C/A/T Remix)
 13. Mörder (DJ Antimatter Remix)

Thomas Rainerin Nachtmahr julkaisi edellisen kerran musiikkia vuonna 2008 "Alle Lust will Ewigkeit" -nimisen albumin muodossa. Sitä ennen muusikko kävi soittamassa debyyttialbumiaan kiertueilla Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä.

Nachtmahr on:

 • Thomas Rainer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä marraskuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.