Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Faderhead: "Empires of the Northern Lights v2​.​42"

 • Julkaistu tiistaina 23.04.2013
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten mustalla värillä sana Faderhead. Sen alla harmaalla värillä sanat "Empires of the Northern Lights v2​.​42".Julkaistiin 21.4.2013

Saksalainen yhden miehen Faderhead-yhtye julkaisi viime sunnuntaina, siis 21. huhtikuuta, tämän ilahduttavan dubstep-kiekon. Se valmistui viikonlopun aikana Faderheadin halutessa tyydyttää faniensa musiikillisia mieltymyksiä ja samalla levyn toimiessa kunnianosoituksena kolmelle erityisen hyvälle dumbstep-bändille. Levyprojekti valmistui parin päivän aikana ja siihen aikaan sisältyi kappaleiden sävellys, äänittäminen, tuottaminen, miksaaminen ja masteroiminen. Ainoastaan kappale "BroBM" oli entuudestaan valmista kauraa.

Kiekko on laitettu ilmaisesti kuunneltavaksi Faderheadin BandCamp-sivulle. Hampurista käsin toimiva Faderhead painottaa, että vaikka tämä on siltä virallinen levyjulkaisu, kiekko ei todennäköisesti anna osviittaa bändin tulevasta musiikillisesta tuotannosta. Levyä ei luultavasti myöskään julkaista CD:nä vaan se on saatavilla ainoastaan digitaalisesti.

"Empires of the Northern Lights v.2.42" -albumin kappaleet:

 1. The Kids Will Like It
 2. The Prescription
 3. BroBM
 4. Double Whooper
 5. I’d Rather Sleep
 6. Hard Drop Life
 7. Up Yours, Solitude!
 8. Revenge of the Croctopus (3D)

Faderhead on:

 • Faderhead

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 83 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.