Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

AlterRed: "The Time it Takes to Smile"

 • Julkaistu keskiviikkona 24.04.2013
 • Avainsanat:

Musta tausta, jonka vasemmalla laidalla harmaasävyinen valokuva ihmisestä seisomassa ja pitelemässä kädellään päätään.Julkaistaan 19.6.2013

Saksalainen Afmusic aikoo kesäkuussa 2013 julkaista AlterRedin seuraavan studioalbumin, levyn "The Time It Takes To Smile". Bändin antamien tietojen mukaan se ilmestyy 19.6. tai 28.6., mutta julkaisupäivämäärään voi vielä tulla muutoksia. AlterRed on Lontoosta kotoisin oleva kahden muusikon yhtye. Se käyttää live-esiintymisissä täydennysmiehiä, mutta ydinkaksikko muodostuu Mike Alteredista ja Vix Vainista. Mike hoitaa pianon ja laulun, Vix Vain puolestaan leikkii nukeilla. Yhtye hakee musiikkiinsa vaikutteita ainakin Depeche Modelta, David Bowielta, Gary Numanilta ja The Dresden Dollsilta.

Electro–cabaret-yhtye AlterRed laittoi hiljattain BandCamp-profiiliinsa kuunneltavaksi 11 biisin mittaisen "The Time it Takes to Smile" -albuminsa. Albumilla kuullaan vierailevana muusikkona Joe Black kiekon avauskappaleessa.

"The Time it Takes to Smile" -albumin kappaleet:

 1. In the Garden (featuring Joe Black as The Patients)
 2. Suits Me Like a Coma
 3. All or Nothing
 4. Spine (featuring Jay Smith as The Mechanic)
 5. Coping
 6. Dread
 7. Better than Mending
 8. Not Coping
 9. Red and Black Coins
 10. Me & Conrad Veidt
 11. She Still Fascinates Me

AlterRed on:

 • Mike Altered (laulu ja piano)
 • Vix Vain (äänet ja nuket)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä huhtikuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.