Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

X-Fusion: "What Remains Is Black"

 • Julkaistu torstaina 25.04.2013
 • Avainsanat:

Musta tausta, ota vasten liekehtivä kivikuula, jonka yllä X-Fusionin logo ja sen alla keltaisella albumin nimi.Julkaistaan 24.5.2013

Saksalainen electroa ja EBM:ää tekevä X-Fusion (www.x-fusion.com) tuo toukokuun puolen välin jälkeen kuunneltavaksi uutta musiikkia. Sitä ilmestyy kokopitkän "What Remains Is Black" -albumin edestä. Tekele julkaistaan kahdessa eri CD-formaatissa, tavallisena jewelcase-koteloon paketoituna levynä, sekä kappalemäärältään 300 kopioon rajoitettuna käsin numeroituna pahvikotelopainoksena. X-Fusionin tämä albumi kertoo siitä, minkälainen maailma tulee olemaan jos poliittiset päättäjät jatkavat muskeliensa näyttämistä kuten tähän asti on tehty.

Albumi on laitettu ennakkotilattavaksi X-Fusionin nettisivuilla olevaan kauppaan. Kiekko sisältää tusinan verran biisejä, joista pisimmät ovat viisiminuuttisia. Valtaosa ralleista on noin neljän minuutin mittaisia annoksia.

"What Remains Is Black" -albumin kappaleet:

 1. Existence
 2. What Remains Is Black
 3. The Beast Inside
 4. I Am Your God
 5. Waiting for Apocalypse
 6. Hexed
 7. Wicked but Blessed
 8. Be Warned
 9. Sneaky Lies
 10. Raise Your Voice
 11. Trockenblume
 12. Quietus

X-Fusion on:

 • Jan L.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä huhtikuuta 2013 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 66 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.