Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Feeding Fingers soittaa Turussa, sitten Helsingissä

Keskiviikkona 4. huhtikuuta yhdysvaltalainen Feeding Fingers käy soittamassa Turussa sijaitsevassa Dynamossa. Keikkaillan Spotlight-klubilla aloittaa Coochilla kello 20.30, jonka jälkeen on vuorossa Eetu Kujala kello 21.15. Iltakymmeneltä starttaa Feeding Fingers. Levymusiikkia kuullaan DJ Kulmisjärveltä. Ovet avataan kello 20. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lepakkomies on ravintola Helsingissä osoitteessa Helsinginkatu 1. Feeding Fingersin lisäksi siellä esiintyvät kotimainen Spokesman sekä Hexdrive torstaina 5. huhtikuuta. Sekä Spokesman että Hexdrive ovat helsinkiläisiä koplia.

Dynamo kertoo illan tähden olevan vaihtoehtoyhtye, jonka musiikissa kuuluu vahvasti ainakin Depeche Moden ja Nine Inch Nailsin vaikutus.

Helsingissä torstaina koettavan illanvieton Facebook-tapahtumasivulla kirjoitetaan Feeding Fingersin olevan vuonna 2006 perustettu, alun alkaen postpunkkia tehnyt, trio, joka nykyisin soseuttaa darkwavea, indierokkia, avantgardea, elektroa ja jatsia.

Feeding Fingers on:

  • Justin Curfman (laulu, kitara, basso ja syntetisaattorit)
  • Bradley Claborn (basso ja kitara)
  • Christopher Fall (rummut ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 66 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.