Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

The Evasion On Stake: "Noises And Prayers"

Valokuva kerrostalojen seinistä kuvattuina siten, että ne muodostavat abstraktin kaksisuuntaisen yhdistelmän, jonka välissä lukee The Evasion On Staken ja sen albumin nimi.Julkaistiin 30.3.2018

The Evasion On Stake julkaisi CD:nä uuden studioalbumin, EBM:ää, industrialia ja syntikkapoppia hönkivän "Noises And Prayers" -albumin. Saksalaisen Haiko Herdenin vuonna 1986 perustama sooloprojekti ei tätä ennen ollut julkaissut musiikkia vuosikausiin. Siltä ilmestyi kymmenkunta äänikasettia ja pari videokasettia 1990-luvun alkuvuosina.

"Noises And Prayers" -albumi ilmestyi venäläisen ScentAir Recordsin kautta viime perjantaina. Se sisältää vanhoja kappaleita ysäriluvulta.

"Noises And Prayers" -albumin kappaleet:

 1. Slight Flavour
 2. Stability & Gossip
 3. Wildlife
 4. Prayers
 5. 3-D Spoken
 6. Again In The Past
 7. Returning To The Floor
 8. Access Denied
 9. Hard Work
 10. A Mind To Kill (The Step Between Kissing And Killing)
 11. Lawsuit
 12. Noises

The Evasion On Stake on:

 • Haiko Herden

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.