Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Frame of Mind: "Resurrected"

Piirros ylhäältä alaspäin suutaan aukovasta päästä, josta kasvaa alaspäin lehtipuu.Julkaistaan 26.5.2017

Saksalainen electron ja industrialin tekijä Frame of Mind uutisoi yllättäen julkaisevansa musiikkia myöhemmin toukokuussa. Bändi oli tätä ennen ollut horrosmoodissa neljännesvuosisadan ajan. Kasariluvun soundeja tiluttava kaksikko kutsuu uutta albumiaan osuvasti nimellä "Resurrected". Se sisältää 13 biisiä, joista yhdessä vierailee Leaether Stripin Claus Larsen. Albumin julkaisee Infacted Recordings.

Aikaisemmin toukokuussa levy-yhtiö Infacted Recordings toi myyntiin kokoelma-albumin "Infacted Compilation Vol. 6". Sen soittolistalta löytyy yksi uusi kappale Frame of Mindilta. Se ei sisälly tulevalle "Resurrected"-albumille. Larsen myös vierailee tuolla eksklusiivisella kappaleella. Sama mies myös miksasi ja masteroi "Resurrected"-levyn.

"Resurrected"-albumin kappaleet:

 1. Dusk (Intro)
 2. Fallen Sun
 3. We’re not alone (feat. Leather Strip)
 4. War has just begun
 5. System overload
 6. The body is a mystery
 7. Is Love? (2016 Version)
 8. The Heist
 9. Dance with the lions
 10. Voices
 11. Science is fashion
 12. Cinematic Playbacl
 13. Nothing

Frame of Mind on:

 • Michael Friedrich
 • Marko Hein

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä toukokuuta 2017 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 90 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.