Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Schwarzblut vs Saeldes Sanc: "Wildes Herz"

Valokuva myrskyävänä vellovasta sinivihreästä merestä ja pilvettömästä, harmaansinisestä taivaasta.Julkaistaan 23.6.2017

Kesäkuussa ilmestyvä "Wildes Herz" on Schwarzblutin ja Saeldes Sancin tekemä split-julkaisu. Saeldes Sancin jäsenet matkustivat sen nauhoittamista varten kotikaupungistaan Saksan Leipzigistä Alankomaiden Deventeriin Schwarzblutin luo. Bändit nauhoittivat kahdeksan kappaletta viiden päivän aikana. Kuvassa näkyvän kiekon julkaiseva Alfa Matrix suosittelee tätä Helium Volan, Arcanan, Dead Can Dancen QNTAL:in_ ja Sopor Aeternusin, myös Garmanan, Fauninkin, faneille.

Saeldes Sanc julkaisi vasta huhtikuussa pitkäsoiton "Thank You For The Tragedy" levymerkki Prosodian kautta.

"Wildes Herz" -splitin kappaleet:

 1. Schwarzblut: Ich minne sinne (feat. Hannah Wagner)
 2. Schwarzblut: Palästinalied (feat. Hannah Wagner)
 3. Saeldes Sanc: Lucy Gray (Schwarzblut edit)
 4. Saeldes Sanc: Mit manger fröide und liebes vil (Schwarzblut edit)
 5. Saeldes Sanc: Virginis Memoriae (Schwarzblut remix)
 6. Schwarzblut: Palästinalied (Heliophile remix)
 7. Schwarzblut: Ich minne sinne (Maarten Pels remix)
 8. Schwarzblut: Palästinalied (Noise Junk remix)

Schwarzblut on:

 • Zeon (musiikki ja laulu)
 • Angèlika (laulu)
 • Sturm (musiikki)
 • Verstörungssyndikat (basso)
 • Pascal Altena (rummut)

Saeldes Sanc on:

 • Hannah Wagner (laulu ja piano)
 • Georg Börner (viulu ja avainviulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5403 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä toukokuuta 2017 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.