Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Ruined Conflict: "Triumphant"

Valkoista taustaa vasten mustaharmaat raamit ja niiden keskellä musta palkki. Sen sisällä siivekäs lukee "Triumphant".Julkaistaan 2.6.2017

Yhdysvaltalaisen Ruined Conflictin uusi levy on kuvassa näkyvä vaihtoehtoista electro rockia sisältävä "Triumphant". Se ilmestyy kesäkuun alussa. Bändi hyödyntää musiikissaan vaikutteita niin 1980- kuin 1990-luvultakin. Niihin vaikutteisiin voi tutustua esimerkiksi katsomalla "Taken"-musiikkivideon. Bändi latasi sen kuukausi sitten YouTube-kanavalleen.

"Triumphant"-albumin edeltäjä on viime vuoden "A Voice For The Voiceless". Saksalainen levy-yhtiö Infacted Recordings laittoi sen myyntiin digitaalisessa ja CD-muodossa.

"Triumphant"-albumin kappaleet:

 1. Endless
 2. Reflection
 3. Era
 4. Fallen Champions
 5. Divide and Conquer
 6. Endless Motion
 7. Mainstream Corruption
 8. Taken
 9. Arcangel
 10. Electronic Wave
 11. Last Empire
 12. Horizon
 13. Underworld
 14. No Response

Ruined Conflict on:

 • Xavier Morales (laulu ja sävellys)
 • Eric Holzer (ohjelmointi live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5403 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä toukokuuta 2017 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.