Gootti.net

Garden Of Delight: "The Last Concert"

Garden Of Delightin "The Last Concert" -kiekon kansikuvassa musta pohjaväri ja sen ylä- sekä alaosassa tekstiä valkoisella värillä. Yläosassa yhtyeen nimi, alaosassa taas albumin nimi. Kuvan keskimmäisenä musta tähti tummanruskeaa taustaa vastenJulkaistaan 15.5.2009

Vuonna 2007 toimintansa virallisesti päättänyt Garden Of Delight (www.garden-of-delight.com) julkaisee jälleen musiikkia. Vuorossa on saksalaisen Trisol Music Groupin kautta esiin tuotava jäähyväiskeikan taltiointi, jonka yhtye soitti 1. marraskuuta 2008, käärittynä kahdelle CD:lle ja DVD:lle. Keikka soitettiin tasan vuosi sen jälkeen kun yhtye oli päättänyt lopettaa bänditoiminnan. Nyt julkaistavan livelevyn nimi on "The Last Concert". Sitä myydään Trisolin kautta suoraan, sillä taltiointia ei tultane myymään lainkaan perinteisissä musiikkikaupoissa. Julkaisu on kappalemäärältään erittäin rajoitettu ja koteloitu tyylikkääseen 8-paneeliseen digipakiin, jonka Artraud Seth on henkilökohtaisesti numeroinut. "The Last Concert" sisältää kaksi audio-CD:tä ja muhkean 135 minuuttia videokuvaa sisältävän DVD:n.

Saksalainen goottibändi päätti lopettaa musiikin tekemisen vuonna 2007 ehdittyään vaikuttaa goottimusiikin piireissä peräti 17 vuoden ajan. "The Last Concert" -taltioinnille on päädytty laittamaan kappaleita erityisesti Garden Of Delightin kahdelta viimeiseltä albumilta, nimeltään "Darkest Hour" ja "Lutherion III". Jäähyväiskeikalla kuullut klassikot "Astral Traveller", "High Empress", "Northern Skies" ja "Play Dead" sisältyvät myös "The Last Concert" -pakettiin. "The Last Concert" julkaistaan Trisolin kautta perjantaina 15. toukokuuta 2009.

"The Last Concert" -CD #1:n kappaleet:

 1. Intro
 2. Darkest Hour
 3. Illuminate
 4. Levitation
 5. Venus Rising
 6. Astral Traveller
 7. Transmission
 8. Runechild
 9. Play Dead
 10. Bleak Horizon
 11. High Empress

"The Last Concert" -CD #2:n kappaleet:

 1. Northern Skies
 2. Necromanteion
 3. Reign
 4. Spirit Invocation
 5. Shared Creation
 6. The Seal
 7. Ancient God
 8. Godsend
 9. In Memoriam
 10. Light

"The Last Concert" -DVD:n kappaleet:

 1. Intro
 2. Darkest Hour
 3. Illuminate
 4. Levitation
 5. Venus Rising
 6. The Abyss
 7. Astral Traveller
 8. Transmission
 9. Runechild
 10. Play Dead
 11. Bleak Horizon
 12. High Empress
 13. Northern Skies
 14. Necromanteion
 15. Reign
 16. Spirit Invocation
 17. Shared Creation
 18. The Seal
 19. Ancient God
 20. Godsend
 21. In Memoriam
 22. Light

Garden Of Delight oli:

 • Artaud Seth (laulu ja ohjelmointi) *_Jawa Seth_ (basso)
 • Nils Herbig (kitara)
 • Mike York (kitara)

Goottirockia soittanut GOD aloitti toimintansa Artaud Sethin aloitteesta vuonna 1990. Sethin seurana oli hetken aikaa italialainen muusikko Pisacane, joka erosi yhtyeestä seuranneen vuoden puolella kun yhtye oli jo saanut valmiiksi debyyttialbuminsa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä maaliskuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.