Gootti.net

Lacrimosalta albumi 8.5.2009

 • Julkaistu torstaina 12.03.2009
 • Avainsanat:

Sveitsiläinen Lacrimosa (www.lacrimosa.com) paljasti uuden albuminsa kappalelistan. Toukokuun 8. päivä julkaistava "Sehnsucht" sisältää saksan- ja englanninkielisiä biisejä yhteensä tasan 10 kappaletta. Biisien pituudet vaihtelevat kolmesta kahdeksaan minuuttiin. Kappaleista kerty soittoaikaa noin 58 minuuttia. Albumi tullaan julkaisemaan Hall of Sermonin ja Sonyn kautta. Lacrimosa julkaisi hiljattain kappalelistan lisäksi uuden albuminsa kansitaiteen nettisivuillaan. Sveitsiläis-suomalaisen yhtyeen uusin albumi on seuraaja kesällä 2007 ilmestyneelle "Lichtjahre"-albumille, josta ilmestyi myös DVD:llä varustettu versio. Goottibändin MySpace-sivuilta löytyy lukuisia näytekappaleita yhtyeen tuotannosta.

"Sehnsucht"-albumin kappaleet:

 1. Die Sehnsucht in mir
 2. Mandira Nabula
 3. A.u.S.
 4. Feuer
 5. A prayer for your heart
 6. I lost my star in Krasnodar
 7. Die Taube
 8. Call me with the voice of love
 9. Der tote Winkel
 10. Koma

Lacrimosa on:

 • Tilo Wolff (laulu)
 • Anne Nurmi (kosketinsoittimet ja laulu)

Lacrimosa kiinnitti suuren yleisön huomion kotiseudullaan ensimmäistä kertaa marraskuussa 1990, kun Tilo Wolffin perustama musiikkiprojekti nauhoitti kasetin "Clamor". Melankolista musiikkia tarjoavalla nauhoitteella käytettiin klassisen musiikin instrumentteja, runomaisia sanoituksia ja tunnelmallista lauluääntä. Sen jälkeen Wolff julkaisi oman levy-yhtiönsä Hall of Sermonin kautta LP-levyn "Angst". Levymerkin muusikko perusti voidakseen julkaista ensisijaisesti juuri Lacrimosan musiikkia ilman kahleita muihin osapuoliin.

Suomalaista syntyperää oleva Anne Nurmi liittyi Lacrimosaan vuoden 1994 alussa oltuaan jo sitä ennen useaan otteeseen vieraileva muusikko yhtyeessä. Nurmi on tuttu suomalaisille gootti-ihmisille Two Witches -nimisen yhtyeen laulajana ja kosketinsoittajana, sekä yhtenä sen perustajajäsenistä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä maaliskuuta 2009 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.