Gootti.net

Lacrimosa: "Lichtjahre"-DVD

  • Julkaistu lauantaina 02.06.2007
  • Avainsanat:

Mustavalkoinen potretti Lacrimosa-yhtyeen kaksihenkisestä kokoonpanosta johon kuuluu yksi mies ja yksi suomalaissyntyinen nainen. Nainen seisoo miehen edessä, mies naisen takana.Lacrimosan Tilo ja Anne

Sveitsiläinen Lacrimosa (www.lacrimosa.ch) julkaisee tupla-DVD:nsä "Lichtjahre" kesäkuun 29. päivä. Julkaisu on eräänlainen elokuvamainen dokumentti bändin koko urasta. Kiekot herättävät henkiin Lacrimosan uran vaikuttavimpia ja tunnelmallisimpia hetkiä. Materiaalia löytyy mm. yhtyeen "Lichtgestalt World Tour" -kiertueelta — levyllä kuullaan mm. livenä soitetut kappaleet "Letzte Ausfahrt: Leben", "The Party Is Over" ja "Lichtgestalt" sekä esiintymislavalla soitetut versiot kypsemmistä klassikkokappaleista "Ich Bin Der Brennende Komet", "Der Morgen Danach" ja "Stolzes Hertz". Musiikkimateriaalia löytyy siis useiden vuosien aikaväliltä.

Tupla-DVD ei ole keskittynyt ainoastaan live-esiintymisten taltiointeihin vaan se paljastaa aikaisemmin tuntemattomia puolia bändistä. "Lichtjahre" paljastaa mitä Lacrimosa on tehnyt lavasteiden takana, miten he harjoittelevat biisien soittamista. Julkaisulla nähdään myös haastatteluita, taltiointeja lehdistötilaisuuksista ja keikkojen afterparty-juhlista.

Gootti.net kertoi tammikuun loppuvaiheilla tästä julkaisun tekemisestä. Tuohon aikaan bändi paljasti vain, että levy on tarkoitus laskea kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

Elokuvamainen DVD-versio julkaistaan samaan aikaan kuin tupla-live-CD ja rajoitettu erikoispainos (painos 1999 kappaletta) jälkimmäisesti tupla-CD:stä ilmestyvät samanaikaisesti 29.6.2007.

Lacrimosa on:

  • Tilo Wolff
  • Anne Nurmi

Bändi on kotoisin Sveitsistä ja sen kokoonpanoon kuuluu saksalaissyntyinen Tilo Wolff ja suomalainen Anne Nurmi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.