Gootti.net

Synapsi 8.6

  • Julkaistu sunnuntaina 03.06.2007
  • Avainsanat:

Perjantaina 8. päivä kuluvaa kuukautta käynnistyy kello 21:00 viimeinen Synapsi (www.synapsi.info) ennen kesätauolle siirtymistä. Illan musiikkiohjelmistosta vastaa DJ:t Hiljaisuus, 80’s Cop ja aQi. Elävää musiikkia soittaa saksalainen [:SITD:], joka ei tee Euroopassa Helsingin ja Tukholman lisäksi muita keikkoja koko kesän aikana. Ennakkoliput tapahtumaan maksavat 12 euroa. Ennakkolippuja myydään Helsingin Forumissa ja Back Streetin liikkeessä 7.6. asti. Lippuja voi tilata myös suoraan Synapsilta sähköpostitse.

  • Baarissa happy hour klo 21–22, jolloin olut ja siideri 2,5 euroa.
  • Terassi on auki koko illan.

Synapsi kertoo kesäkuun illanvieton äänentoistoa parannellun. Myös valo- ja dekoraatiopuoleen on luvassa uutta.

Synapsi mainitsee uutiskirjeessään [:SITD:]-bändin lähitulevaisuutta koskevista suunnitelmista seuraavaa:

Genren ehdottomiin jättiläisiin lukeutuva [:SITD:] ei Helsingin ja Tukholman lisäksi tee Euroopassa ainuttakaan keikkaa koko kesänä, elokuun ja syyskuun alun bändi on toisen alan kärkinimen, Combichristin, kanssa USA:n kiertueella ja palaa Eurooppaan vasta syyskuun puolivälissä aloittaakseen tulevan "Bestie: Mensch" -albuminsa promokiertueen. Helsingin esiintyminen onkin siis loistava mahdollisuus saada tuntumaa siihen mitä muualla Euroopassa kuullaan ja nähdään vasta usean kuukauden päästä!

[:SITD:] on:

  • Carsten (sanoitukset)
  • Tom (musiikki)
  • Frank (koskettimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.