Gootti.net

Suicidal Romance: "Love Beyond Reach"

Kolmehenkisen Suicidal Romance -bändin jäsenet ryhmäpotretissa. Kuvassa vasemmassa laidassa etualalla mies, jolla vaalea kauluspaita, solmio, puolipitkät kirkkaanpunaiset hiukset ja hirviömäiset silmät. Taustalla kaksi naista.Ryhmäkuva Suicidal Romancesta

Virolainen, tallinnalainen, Suicidal Romance (www.suicidal-romance.com) julkaisee saksalaisen Infacted Recordingsin kautta, jonka kanssa yhtye solmi hiljattain levytyssopimuksen, uuden pitkäsoittonsa. "Love Beyond Reach" –nimisen albumin voittokulun on tarkoitus käynnistyä kesäkuun 8. päivä. Se on musiikillisesti samansävyistä melodiaryöpytystä kuin mitä Blutengel on tottunut kuuntelijoilleen tarjoamaan. "Love Beyond Reach" on viehättävä debyyttialbumi, jossa lämpimät melodiat ja henkeäsalpaavat mies– ja naislaulajan ääntelyt sulautuvat electro-osuuksiin. SR on lupaava nuori yhtye, jonka ääni ei taatusti tule hukkumaan saman tyylisuunnan syviin riveihin.

Kiekon miksasi ja masteroi Vasi Vallis. Levyllä kuullaan remix-versioita, kuten Blutengelin versio "Not Alonge" -biisistä.

"Love Beyond Reach" -albumin kappaleet:

 1. Love Beyond Reach
 2. Not Alone
 3. Will It Be (For Us)
 4. Call Me
 5. Angel Of Love
 6. White Snow
 7. Poisoned Kiss
 8. Lonely Tears
 9. Prince Of The Darkness
 10. Star
 11. In This Night (Lullaby)
 12. Not Alone (Blutengel Remix)
 13. Star (Lost Area Remix)

Suicidal Romance on:

 • Dmitry Ivanov (laulu, sanoitukset ja ohjelmointi)
 • Viktoria Seimar (laulu)
 • Maarja Korstnik (live syntikat ja visuaalinen konsepti)

Bändi on perustettu vuonna 2004 Tallinnassa. Yhtyeen perustajajäsen on Dmitry Ivanov, joka loi sattumalta kappaleen "Cold Kiss". Kappale sai niin hyvän vastaanoton kuulijoiltaan, että Ivanov päätti perustaa musiikkiprojektin.

Vuonna 2005 yhtye hankki riveihinsä naislaulajan ja samalla yritti löytää itselleen sopivaa musiikillista linjausta. SR päätyi elektronisen goottimusiikin suuntaan. Sen jälkeen kun Ivanov oli harjoitellut naisvokalistin kanssa, he tulivat siihen tulokseen, että olisi viisainta värvätä toinenkin nainen hoitamaan lauluosuuksia. Kakkoslaulajaksi löytyikin Maarja Korstnik, joka auttoi bändin perustamisessakin — Korstnik on soittanut myöhemmin live-esiintymisessä syntetisaattoreita.

Viime vuoden puolella Viktoria Seimar löytyi. Hänet otettiin oitis vakituiseksi naislaulajaksi. Elokuussa 2006 Suicidal Romancen ensimmäinen demo-CD valmistui. Kuukautta myöhemmin bändi oli jo ehtinyt solmia levytyssopimuksen saksalaisen IR:n kanssa. Saman vuoden puolella bändin uran ensimmäinen live-esiintyminen tapahtui. Bändi soitti syyskuussa Tallinnassa ja oli avaamassa Spetsnazin esiintymistä. Pian keikan jälkeen ryhmä marssi studioon esikoisalbumiaan äänittämään.

Bändin debyyttialbumi, "Love Beayond Reach", on tarkoitus julkaista muutaman päivän päästä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.