Gootti.net

Sieben: "As They Should Sound"

 • Julkaistu perjantaina 13.03.2009
 • Avainsanat:

Siebenin kokoelmalevyn "As They Should Sound" etukannessa yläosassa mustaa pohjaväriä vasten punaisia pystyjuovia ja niiden vasemmassa laidassa bändin nimi, sekä julkaisun nimi pienemmällä präntillä. Kuvan alaosassa mustavalkoinen valokuva kahdesJulkaistaan 30.3.2009

Amerikkalainen levy-yhtiö Red Room Records tulee julkaisemaan kuluvan kuukauden 30. päivä Sieben–nimisen yhtyeen kokoelmalevyn "As They Should Sound". Siebenin musiikkia voi luonnehtia sekoitukseksi gootti- ja neofolk-musiikkia Bändin keulahahmo Matt Howden pitää tätä kokoelmaa eräänlaisena päätepistenä hänen toimilleen Siebenissä. Julkaisu sisältää parhaat Howdenin Siebenin kanssa tekemät biisit sommiteltuina samojen kuorien väliin. Howden jatkaa instrumentaalisen musiikin julkaisemista omalla nimellään. Hän toimii jäsenenä myös muissa musiikkiprojekteissa. Britanniassa asuvan Matt Howdenin MySpace-sivuille on laitettu näytteitä Siebeninkin kappaleista. Edellisen kerran Siebenin musiikkia julkaistiin lokakuussa 2007 albumin "Desire Rites" muodossa.

Siebenin musiikkia on julkaistu tasaisin väliajoin lokakuusta 1999 lähtien. Soolobändin ensimmäinen levy on nimeltään "Forbid the Sun’s Escape" ja viimeisin lokakuussa 2007 julkaistu "Desire Rites". Siebenin kaikki albumit ja äänitteet julkaistiin helmikuussa kuluvaa vuotta iTunes-musiikkipalvelussa.

"As They Should Sound" -kokoelman kappaleet:

 1. As They Should Sound
 2. The Sun
 3. Crimson Clover
 4. Virgin in the Green
 5. The Spirit
 6. Love’s Promise
 7. Love Must Wax Cold
 8. Northern Lights
 9. Lucifer
 10. Peterson’s Seat
 11. The Blade
 12. Sacrifice Content

Siebenin kappaleesta "Communication Rite" julkaistiin remix-versio Sabretooth-yhtyeen albumilla "Sabretooth 2". Sabretooth edustaa psykedeelisen trancen kastia.

Sieben on:

 • Matt Howden

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä maaliskuuta 2009 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.