Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Gatto Nero: "A_Drum"

 • Julkaistu lauantaina 11.11.2017
 • Avainsanat:

Musta kehys, jonka keskellä valkoista taustaa vasten häijyä mustaa kissan päätä muistuttava piirros. Sen alla lukee tikkukirjaimin Gatto Nero.Julkaistiin 3.11.2017

Tällä 10 raitaa sisältävällä debyyttialbumillaan Gatto Nero, jonka taustalla on Ah Cama-Sotzina tunnettu mies, esittelee tanssittavaa technoa, industrialia ja EBM:ää. Gatto Neroa edustava levy-yhtiö arvelee tämän luomuksen tepsivän kuuntelijaan parhaiten klubilla tai konserttisalissa.

Ah Cama-Sotz on syntyjään Herman Klapholz. Hän on tehnyt musiikkia erilaisten elektronisen musiikin tyylien parissa vuodesta 1993 asti. Monet Klapholzin levyistä on julkaissut levy-yhtiö Hands Productions. Sen kautta ilmestyi myös muvassa näkyvä "A_Drum".

"A_Drum"-albumin kappaleet:

 1. Away
 2. A_Drum
 3. Flood
 4. Dead End Core
 5. Woofer
 6. Concrete Jungle
 7. Dirt
 8. 24 Hours
 9. Kool Kat
 10. Xone

Gatto Nero on:

 • Herman "Ah Cama-Sotz" Klapholz

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä marraskuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 62 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.