Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Kasper Hate: "Why Live When You Can Rule"

 • Julkaistu sunnuntaina 12.11.2017
 • Avainsanat:

Valokuva jonkinlaisesta paasista, jota vasten epätarkastu kuvattuna yhteen liitetyt likaiset kädet.Julkaistaan 24.11.2017

Kasper Haten uusi, järjestyksessä kolmas, albumi ilmestyi perjantaina Venäjällä, mutta Eurooppaan se leviää vasta 24. marraskuuta. Albumista tehdään rajoitettu CD-painos. Se on toki myynnissä digitaalisestikin. "Why Live When You Can Rule" painottaa myyntipuheen mukaan elektronista, usein tanssittavaa tyyliä, ja se onkin siten hyvin erilainen kuuntelukokemus kuin Kasper Haten aikaisempi tuotanto.

Vuonna 2011 perustetun saksalaisyhtyeen uutukaisen julkaisi ensimmäisenä venäläinen levy-yhtiö ScentAir Records. Sitä ennen bändiltä ilmestyi "A Hunter Must Hunt" vuonna 2016.

"Why Live When You Can Rule" -albumin kappaleet:

 1. Schwarzromantik (Intro)
 2. Replaced Sun
 3. Killer Words
 4. Reasons To Pretend
 5. Big Boys Cry (Album Version)
 6. The Flood
 7. You Got Me Broken
 8. Sugar Coma (Interlude)
 9. City
 10. One Heartbeat, One Love
 11. In The Arms Of Unconsciousness (Album Version)
 12. End Of An End
 13. (Take Me) Home
 14. You’ll Dream Me, I’ll Dream You (Outro)

Kasper Hate on:

 • b.persigla (laulu, sanoitukset ja musiikki)
 • t.kulicke (musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä marraskuuta 2017 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 94 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.