Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

11 Grams: "Panacea"

 • Julkaistu maanantaina 13.11.2017
 • Avainsanat:

Kuvassa futuristinen, osin abstrakti piirros ihmisen kasvoista, joiden kallon osa on räjähtänyt ja sen sisällä kellertäviä komponentteja.Julkaistiin 29.9.2017

Australialaisen Simeon Fitzpatrickin ja yhdysvaltalaisen Rob Earlyn debyyttialbumi 11 Grams -yhtyeen nimissä on "Panacea". Se on monimutkaisten melodioiden ja koukuttavien bassoriffien täyttämä industrial- ja EBM-albumi. Sen 12 kappaleen joukossa on remixit Daniel Myeriltä, Xavier Swaffordilta ja norjalaiselta industrialbändi Atropineltä.

"Panacea"-albumin ensimmäinen single on "Machine Malfunction". Siihen tehtiin musiikkivideo, jonka ohjasi Christian Ryder.

EK Product julkaisi albumin syyskuun lopussa.

"Panacea"-albumin kappaleet:

 1. Machine Malfunction
 2. Feel it like a Drug
 3. The Stalker
 4. The Stalker 2 (Daniel Myer vers.)
 5. Immortal
 6. Visions
 7. S.O.D. (Give Me Death)
 8. Cutaneous
 9. Synthetic 3.5
 10. Synthetic 4.0 (Xavier Swafford vers.)
 11. Twist the Knife
 12. Machine Malfunction (Atropine vers.)

11 Grams on:

 • Simeon Fitzpatrick
 • Rob Early

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä marraskuuta 2017 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 63 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.