Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Koraktor: "Bestie Mensch"

 • Julkaistu tiistaina 14.11.2017
 • Avainsanat:

Koraktorin logo valkoisella kuvan y läosassa. Taustalla näkyy usvainen suurkaupunki, jonka pilvenpiirtäjien edessä seisoo muusikkoja.Julkaistiin 3.11.2017

Levy-yhtiö Danse Macabre Records julkaisi sveitsiläisen Koraktorin uuden studioalbumin seuraavin sanoin: Laulaja Gabriel K. kiskoo kuuntelijan syvimpiin ihmissyövereihin. Hän laulaa epäilyksestä, itsetuhoisuudesta ja kadonneista hetkistä. Kiekko on tilattavissa esimerkiksi suoraan levymerkin nettikaupasta, josta voi myös kuunnella näyteklippejä kustakin albumin kymmenestä kappaleesta.

Sveitsiläiskolmikon edellinen albumi, "NachtBilder", oli samalla sen debyyttialbumi ja omakustanteinen sellainen. Se ilmestyi seitsemän vuotta sitten. Kuvassa näkyvän "Bestie Mensch" -albumin ja edellä mainitun esikoisen väliin kuuluu "Abgrund"-EP. Se ilmestyi vuonna 2013.

"Bestie Mensch" -albumin kappaleet:

 1. Endzeit
 2. Todesfuge
 3. Masken
 4. Dein Märchen
 5. Völkerschlacht
 6. Der letzte Tag
 7. Nu ein Gedanke
 8. Kalter Asphalt
 9. Zürich brennt
 10. Ohne Klage

Koraktor on:

 • Gabriel (laulu ja syntetisaattori)
 • Phil (kitara)
 • Swen (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä marraskuuta 2017 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 71 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.