Gootti.net

Gothika: "Yomi"

 • Julkaistu torstaina 07.02.2013
 • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten piirros tai tai valokuva omituisesta ihmisestä kalpeaihoisena ja istumassa punaisen ympyrän vieressä.Julkaistaan 22.2.2013

Saksan Danse Macabre Records -levy-yhtiö tiedottaa aikovansa julkaista Euroopan seudulla uuden albumin Gothika-yhtyeeltä. Syntikkapoppia ja EBM:ää paukuttava Gothika sekoittaa kotimaansa Japanin ja eurooppalaisen syntetisaattoripopin vaikutteita. Bändin uusin luomus on "Yomi"-albumi. Kiekon nimi on japania ja tarkoittaa toista puolta. Soittolistan puolella se tarkoittaa yhdeksää biisiä, joiden lisäksi kiekko sisältää runsaasti remixejä. Yksi niistä on Covenantilta. Albumi ilmestyy 22. helmikuuta.

Gothika ryhtyi ensimmäistä kertaa yhteistyöväleihin Danse Macabren kanssa vuonna 2008. Tuolloin levy-yhtiö julkaisi Euroopan alueella Gothikan "120 days of Sodom" -albumin.

"Yomi"-albumin kappaleet:

 1. Brocken
 2. Miroku
 3. Kagome
 4. Hong Kong virginity
 5. The Gossamer Years
 6. Brocken [Covenant RMX]
 7. Oxidiser
 8. Disabled
 9. Babylon
 10. Sunrise
 11. Oxidiser [Freakangel RMX]
 12. Miroku [Encephalon RMX]
 13. Brocken [iszoloscope RMX]
 14. Miroku [Vigilante RMX]
 15. Brocken [DJ Puppeteer RMX]
 16. Oxidiser [Studio-X RMX radio edit]

Gothika on:

 • Andro (laulu ja sanoitukset)
 • #449 (syntetisaattori ja ohjelmointi)
 • Amara (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)
 • Ricky (sähkörummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä helmikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.