Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Grausame Töchter: "Mein Eigentliches Element"

Valokuva mustiin lateksiasuihin pukeutuneista ihmisistä, joista oikealla oleva mustahuulinen, vaaleatukkainen nainen. Kuvassa vasemmalla olevalla henkilöllä on kaasunaamari kasvoilla. Alaosassa lukee goottifontilla Grausame Töchter ja sen alla "Mein EJulkaistaan 1.4.2011

Saksalainen EBM:ää, industrialia, noisea ja punk-musiikkia sekä klassisen musiikin komponentteja keskenään sotkeva Grausame Töchter aikoo tuoda huhtikuussa esiin uuden, uransa ensimmäisen, studioalbumin. Julmat tyttäret kutsuvat uutta levyään nimellä "Mein Eigentliches Element". Bändin vuonna 2009 perustanut Aranea Peel kertoo vihaavansa pop-musiikkia ja kaikkea sellaista, joka ei ole autenttista, joka hänen mukaan on yhtä kuin taiteellisuus. Hänelle taide on tunnetta, ekstaasia, seksiä ja tajuamista. Nainen tuotti tämän studioalbumin Hampurissa sijaitsevassa Le Chatelet- studiossa. Teoksen miksasi Gregor Hennig.

Bändi solmi marraskuussa 2010 levytyssopimuksen Dark Dimensionsin / Scannerin kanssa. Sopimus turvaa uuden "Mein Eigenlitches Element" -albumin esille tuomisen. Debyyttialbumin kappalelistalla kuultavasta biisistä "Warum nur?" julkaistiin lokakuussa 2010 musiikkivideo. Se poistettiin YouTube-videopalvelusta sisältämiensä alastonkohtausten vuoksi. Bändin tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

"Mein Eigentliches Element" -albumin kappaleet:

 1. Untergang
 2. Mephisto
 3. Beleidigte Engel
 4. Bis das Blut Fliesst
 5. Freundin
 6. Wie eine Schlange
 7. Liebestod
 8. Drecksau
 9. Mein Messer
 10. Warum Nur?

Grausame Töchter on:

 • Mistress Aranea Peel Diva X

Huhtikuun alussa julkaistava albumi on Grausame Töchterin mukaan varustettu monenlaisilla vaikutteilla, sillä yhtye hakee musiikkiinsa innoitusta pakkomielteistä, BDSM:stä, vampyyreistä ja kuolemasta sekä uskonnosta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä maaliskuuta 2011 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 99 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.