Gootti.net

Centhron: "Dominator"

 • Julkaistu maanantaina 21.03.2011
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen piirros tai valokuva penkillä istuvasta miehestä, jolla mustat vaatteet. Taustalla näkyy valtava turbiini. Kuvan vasemmassa yläkulmassa Centhron-logo valkoisella.Julkaistaan 1.4.2011

Saksalainen hard electroa ja industrialia luova Centhron aikoo tuoda huhtikuussa kauppoihin "Dominator"-nimisen albumin. Se on tämän kymmenvuotiaan bändiviritelmän järjestyksessä neljäs pitkäsoitto ja seuraaja vuonna 2009 Scannerin kautta julkaistulle menestysalbumille "Roter Stern". Edellinen levy siivitti Centhronin tietä Agonoizen seuralaiseksi sen laajan Saksan-kiertueelle. Centhron onkin vuosien varrella päässyt soittamaan yhdessä Suicide Commandon, Somanin, Grendelin ja Psyclon Ninen kanssa. Uudella "Dominator"-albumilla bändi esittelee entistä tuhdimman paketin räväkkää elektronista musiikkia. Bändin aikaisempaan biisituotantoon ja keikkasuunnitelmiin voi tutustua siirtymällä yhtyeen MySpace-sivuille.

"Dominator"-albumin kappaleet:

 1. Leitwolf
 2. Kopfschuss
 3. 666
 4. Gang Bang Dolly
 5. Atomschlag
 6. C*nt
 7. Die Stalinorgeln
 8. So Sterbe Ich
 9. Kind des Wehrmuts
 10. Dominator
 11. Höllenhunde
 12. Faust
 13. Slave

Centhron on:

 • Melly Thies (laulu)
 • Elmar Schmidt (laulu, syntetisaattorit, ohjelmointi ja samplet)
 • Anette Schmidt (syntetisaattorit live-esiintymisissä)
 • Jörg Herrmann (samplet ja ohjelmointi)
 • Stefan Thies (basso)

Centhron heräsi vuonna 2001 Jörg Herrmannin ja Elmar Schmidtin yhteiseksi bändiksi. Kaksikko äänitti seuranneena vuonna uransa ensimmäisen demon, nimeltään "Melek Taus", jonka jälkeen vuonna 2003 debyyttialbumi "Lichtsucher" julkaistiin. Sitä seurasi kolmea vuotta myöhemmin "Gottwerk" ja jälleen kolmea vuotta myöhemmin "Roter Stern".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä maaliskuuta 2011 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.