Gootti.net

Hanzel und Gretyl: "Black Forest Metal"

Piirros tai valokuva metsän siimeksessä olevasta aukeasta, jossa yhtyeen logo kuvan yläosassa ja alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 11.11.2014

Metropolis Records tiedottaa julkaisevansa ensi viikon tiistaina Hanzel und Gretyl -yhtyeen seuraavan levyn, PledgeMusicissa rahoitusta enemmän kuin riittävästi saaneen "Black Forest Metal" -albumin. Siitä tehdään digitaalisen vaihtoehdon lisäksi CD- ja LP-painos. Yhtyeen mukaan tämä seitsemäs pitkäsoitto on raskaampi, synkempi ja metallimusiikkiakin metallisempi. Soittolistalla kuullaan 11 biisiä, joista yksi on kiekon nimikkokappale.

Hanzel und Gretyl haki saavutti PledgeMusic-joukkorahoituspalveluun jättämällään ilmoituksella uuden albuminsa rahoittamisen jo kesäkuussa. Syyskuussa albumin tiedotettiin valmistuneen. Lokakuussa bändi laittoi nettiin katsottavaksi teaserin musiikkivideosta kappaleeseen "Black Forest Metal".

"Black Forest Metal" -albumin kappaleet:

 1. Hoia Baciu
 2. Black Forest Metal
 3. Blood of My Horns
 4. Hexenkraft
 5. More Metal than the Devil
 6. Evil as Fukk
 7. Burning Witches for Satan
 8. Mavro Metalliko
 9. Big Bad Kyrzwölf
 10. Pentagram Sky
 11. Grimm Ritual

Hanzel und Gretyl on:

 • Kaizer Von Loopy (laulu, kitara ja ohjelmointi)
 • Vas Kallas (laulu ja basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä marraskuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.