Gootti.net

"Neonautics v​.​01" -kokoelma

Tummansinistä taustaa vasten säkenöiviä valojuovia ja kuvan oikeassa alakulmassa "Neonautics v​.​01" -kokoelman nimi.Julkaistaan 27.10.2014

Lokakuun lopussa ilmestyneen "Neonautics"–kokoelmasarjan ensimmäinen osa on levy-yhtiö skyQoden aloittama projekti, jossa se esittelee uusia ja vähän vakiintuneempiakin syntikka- ja electropopin esittäjiä. Vuosittain ilmestyvällä kokoelmalla kuullaan uusia biisejä, harvinaisuuksia ja sellaisiakin raitoja, joita ei ole suunniteltu julkaistavaksi muissa yhteyksissä. Sarjan aloittajalla kuullaan 16 kappaletta.

skyQode on vuonna 2012 perustettu syntikkapoppia, electroa ja industrialia julkaiseva levy-yhtiö. Se edustaa esimerkiksi Diversant:13:a, Cold In Mayta, Freaky Mindia, Mental Disciplinea ja Purple Fog Sidea.

"Neonautics v​.​01" -kokoelman kappaleet:

 1. Electro Spectre: Your Love Is a Criminal (Radio Version)
 2. Elace: We’ll Meet Again (Single Version)
 3. Candide: Du Bränner Mig
 4. Mechanical Apfelsine: Back in Time
 5. Sad January: Twilight Zone
 6. The Shade: Maximize (Single Version)
 7. Syrian: Fire in Your Eyes (64 Rockets Remix)
 8. Unity One: Tomorrow (MWMix)
 9. Dead Man Recovering: I Need Your Love
 10. Aeon Rings: Time to Run
 11. EKAM SAT: Without You
 12. Kiss the Panther: Your Voice (Radio Edit)
 13. WANT/ed: (You) Won’t Regret (Pop Version) (Feat. Holger Müller)
 14. Suffocating Minds: Far Away
 15. Supercraft: For Just One Second
 16. Mental Discipline: Pray for Me (Feat. !Distain) (People Theatre’s Candle Mix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä toukokuuta 2016 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.