Gootti.net

Seraphim System: "Deadly Force"

Piirros koiran naamasta, jolla kaasunaamari suun edessä. Sen alla kaksi rynnäkkökivääriä ristissä.Julkaistaan 13.1.2015

Yhdysvaltalainen industrialia, aggrotechia ja EBM:ää mättävä Seraphim System tuo tämän 14+4 biisiä sisältävän debyyttialbuminsa kauppoihin tammikuussa 2015. Deathwatch Asian avulla ilmestyvä levy sisältää yli 70 minuuttia musiikkia. Niistä noin 55 minuuttia on Seraphim Systemin itsensä esittämää aineistoa, loput remixejä Phosgorelta, C-Lekktorilta, Ruinizerilta ja Rave the Reqviemilta.

"Deadly Force" on yhdistelmä raskasta ja aggressiivista musiikkia, jossa viljellään ajoittain mustaa huumoria. Albumin tehnyt Seraphim System_ on yhtä kuin Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinasta käsin toimiva Blakjak. Muusikko on aikaisemmin tehnyt omakustanteisia levyjulkaisuja. Tammikuussa ilmestyvä kiekko on Seraphim Systemin ensimmäinen albumi.

"Deadly Force" -albumin kappaleet:

 1. Deadly Force
 2. Manufactured Terror
 3. R4MP4G3
 4. Fuel for the Dead
 5. Crunk for Cyborgs
 6. Radio Sex
 7. Submission & Abuse
 8. Riot in Progress
 9. H34R71355
 10. Anger Management
 11. Bitchmade
 12. Until the End of It All
 13. Dekontaminate
 14. Bitchmade (POV Remix by Avarice in Audio, ennakkotilaajan bonus)
 15. Spunk for Cyborgs (Ruinizer Remix)
 16. Fuel for the Dead (Rave the Reqviem Remix)
 17. Submission & Abuse (C-Lekktor Remix)
 18. Riot in Progress (Phosgore Remix)

Seraphim System on:

 • Bl4kj4k

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä marraskuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.