Gootti.net

Hecq: "Horror Vacui"

 • Julkaistu sunnuntaina 01.09.2013
 • Avainsanat:

Valokuva rististä, joka rakennettu luista. Luuristissä ihmisen luita, pääkalloja. Kuvan oikeassa yläkulmassa mustalla värillä valkoista taustaa vasten Hecq-nimi.Julkaistaan 4.9.2013

Debyyttialbuminsa tasan vuosikymmen sitten tehnyt Hecq, eli Ben Lukas Boysen, tulee julkaisemaan syyskuun alussa Hymen Recordsin kautta kokoelman biisejä ja remixejä. Viimeisen vuosikymmenen ajalta valittuja paloja sisältävän "Horror Vacui" -albumin soittolistalla kuullaan yhdeksän Hecq:n esittämää rallia, sekä kuusi remixiä. Niistä vastaavat Dead Rodell, Frank Riggio, Roel Funcken, Si Begg ja Christoph Berg. Chrostph Berg tunnetaan Field Rotationista ja Dean Rodell Underhillistä.

Tämän kokoelman musiikillinen tyyli risteilee melodisen ambientin ja abstraktin electronican välillä. Kiekko paketoidaan 6-paneelisiin digipak-kuoriin. Äänitteeseen voi tutustua jo etukäteen Hecq:n SoundCloud-sivulla julkaistun näytepätkäkokoelman välityksellä.

"Horror Vacui" -albumin kappaleet:

 1. Rec1
 2. Flame I
 3. Flame II
 4. Rye
 5. Dkmajestic
 6. 243p
 7. Untitled
 8. Uneven
 9. Relay
 10. With Angels (Dean Rodell remix)
 11. 0001 (Frank Riggio remix)
 12. Come Home (Ben Lukas Boysen version)
 13. The Descent feat. Nebulo (Roel Funcken remix)
 14. Steeltongued (Si Begg unreleased / alternative remix)
 15. Night Falls (reworked by Christoph Berg)

Hecq on:

 • Ben Lukas Boysen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä syyskuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.