Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Cryo: "In Your Eyes"

  • Julkaistu maanantaina 02.09.2013
  • Avainsanat:

Valokuva alhaalta viistosti ylöspäin kuvatusta mustasta sillasta. Sen päällä lukee valkoisella "In Your Eyes" ja sen yllä näkyy Cryo-logo.Julkaistaan 25.9.2013

Ruotsin Malmöstä käsin toimiva Cryo (www.cryodome.com) tuo ensi kuukauden jälkipuoliskolla kuunneltavaksi kourallisen biisejä. Ne paketoidaan "In Your Eyes" -nimisen EP:n soittolistalle. Kyseessä on rypäs sitä tyyliä ja tuotantoa, jota Cryo esittelee paremmin loppuvuodesta 2013 ilmestyvällä "Retropia"-studioalbumillaan. Uuteen tuotantoon tutustumalla voi kuulla bändin olevan nyt paremmin klubisoittoon kelpaava nimi. Bändin tämänkertaista annosta voi verrata esimerkiksi Covenantin "Stalker"-äänitteeseen.

Progress Productionsin kautta julkaistavan "In Your Eyes" -levyn soittolistalla kuullaan remixit Haujobbilta ja Leaether Stripiltä. B-puolen biisiksi tarkoitettu "The Portal" on virtaviivainen ja tanssittava. "Higher" on puolestaan yksinomaan vain ja ainoastaan tällä levyllä kuultava kappale.

"In Your Eyes" -EP:n kappaleet:

  1. In Your Eyes (Club Version)
  2. In Your Eyes (Haujobb Remix)
  3. The Portal
  4. In Your Eyes (Leaether Strip Remix)
  5. Higher

Cryo on:

  • Martin Rudefelt (laulu, sanoitukset ja musiikki)
  • Torny Gottberg (kosketinsoittimet, taustalaulu ja rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä syyskuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.