Gootti.net

Massiv in Mensch: "The Cortex Zero Effect"

Valkoinen tausta, jota vasten piirros Dalin maalausta muistuttavasta kierosta kellosta. Sen yllä Massiv In Menschin ja "The Cortex Zero Effect" -albumin nimi mustalla.Julkaistaan 9.9.2013

Advoxya Recordsin kuvauksen mukaan tämä 9.9. ilmestyvä "The Cortex Zero Effect" on Massiv in Menschin uran monipuolisin albumi. Sen voimakas melodinen tyyli, johon electro pop, syntikkaballadit ja industrial- tai EBM-soundit kuuluvat, sisältää syvällisiä sanoituksia ja klassisen musiikin säestämiä introja. Levyllä kuullaan jopa yksi akustinen kappale. Avausbiisi on tehty yhteistyössä saksalaisen Reiner Schoenen kanssa, yksi biisi puolestaan Endanger-yhtyeen Rouven Walterowiczin kanssa.

Tästä albumista tullaan tekemään kolme eri versiota. Perusversio sisältää 14 biisiä ja niistä noin 58 minuuttia musiikkia. Toinen versio, jonka unkarilainen Advoxya Records laittaa esille, sisältää kokoelmalevyn "Hands On Massiv vol. III". Se tuo kuunneltavaksi 15 muuta biisiä. Albumin boxset-painos rajoitetaan 100 kopioon ja sen mukana tulee sekä "The Cortex Zero Effect" -albumi että edellä mainittu kokoelma, sekä niiden lisäksi seitsentuumainen vinyyliplatta "Dark Rave 2013", lyhythihainen bändipaita sekä nimikirjoituksella varustettu postikortti tai bänditarra.

"The Cortex Zero Effect" -albumin kappaleet:

 1. The Effect (feat. Reiner Schöne)
 2. The Way to Oblivion
 3. Pop Corn
 4. Das Modul des Schreckens (feat. Jessica Trelford)
 5. Hello Hello
 6. Ich bau Dir eine Pyramide
 7. Friday Afternoon
 8. Scharlatan (feat. Rouven Walterowicz)
 9. Der Drops ist Gelutscht
 10. Tanzmusik
 11. November
 12. Vajont.
 13. Cortex Zero (feat. Reiner Schöne)
 14. The Way to Oblivion (Acoustic).

Massiv in Mensch on:

 • Daniel Logemann
 • Mirco Osterthun

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä syyskuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.