Gootti.net

Heimatærde: "Leben Geben Leben Nehmen"

Heimataerde: rautakypärän sisällä näkyy miehen silmä.Kuva: Pierre Feidt

Saksalainen yhden miehen electro-orkesteri Heimatærde (www.heimataerde.de) julkaisee Infacted Recordingsin kautta 13. päivä uuden albuminsa, jolle yhtye antoi nimeksi "Leben Geben Leben Nehmen". Kiekon nimi on suomeksi "Elämä Antaa Elämä Ottaa". Levyllä käy vierailemassa Solitary Experimentsin väkeä ja entinen NamNamBulun jäsen Henrik Iversen.

Gootti.net kertoi tammikuussa yhtyeen työstävän kahta uutta EP-levyä.

"Leben Geben Leben Nehmen" -albumin kappaleet:

 1. Introduction
 2. Heimataerde
 3. Brueder (Vocem Meam Version)
 4. Volle Deckung
 5. Vater
 6. Nun_Komm_Der_Heiden_Heiland
 7. Der Eid (Introductio_II)
 8. Arca_Memoriae
 9. Sie Zerrt An Mir
 10. 10.000 Messerschnitte
 11. Der Verfall
 12. In Alle Ewigkeit

Heimatærde on:

 • Ashlar von Megalon
 • Bruder Ansgar v. Hucretha (live-esiintymisissä)
 • Bruder Horso (live-esiintymisissä)
 • Bruder Raphael aus Nienbrügge (live-esiintymisissä)
 • Bruder Nikolaus Berchovesche (live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.