Gootti.net

Heimataerde työstää kahta uutta EP-julkaisua

Heimataerde: rautakypärän sisällä näkyy miehen silmä.Saksalainen elektronista musiikkia soittava Heimataerde (www.heimataerde.de) äänittää kahta uutta EP-levyä, joiden nimet ovat: "Legen geben" ja "Leben nehmen". Levyt julkaistaan yhdessä ja ne käsittelevät samaa teemaa, lisäksi molemmat EP:t pitävät sisällään Heimataerden aikaisemmin julkaisematonta materiaalia.

Heimataerde solmi levytyssopimuksen Metropolis Recordsin kanssa vuonna 2005. Tämä yhden miehen bändi kulkee samoja polkuja kuin Wumpscut ja Suicide Commando. Heimataerde julkaisi vuoden 2006 elokuussa "Kadavergehorsam"-nimisen albumin. Albumi kertoo tarinaa Order of the Temple -salaseuran päämiehen, Jacques de Molayn, krematoinnista… Se kertoo tarinaa petoksesta ja Temppeliherrain ritarikunnan luhistumisesta. Sana "kadavergehorsam" on vanha termi, jolla tarkoitetaan sotilaiden noudattavan käskyjä mutisematta.

"Kadavergehorsam"-albumin kappaleet:

 1. Gedanken
 2. Leblose Koerper
 3. Eins Sein
 4. Jerusalem
 5. Gott Will Es (Pax Vobiscum Version)
 6. Morituri Salutant
 7. König Von Thule
 8. Dona Nobis Pacem
 9. Brueder
 10. Die Schlacht
 11. Morte
 12. Verflucht
 13. Warum Das Leiden Lohnt
 14. Im Sande Des Wahns
 15. Leben

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.