Gootti.net

Kauhuelokuvailta Helsingissä

  • Julkaistu torstaina 04.01.2007

Gootti.net:in keskustelufoorumilla järjestetään kuluvan viikon lauantaina, joka on 6. päivä, goottitapaamista Helsingin Pukinmäkeen. Illan aikan on tarkoitus katsoa pari kauhuelokuvaa foorumilaisten kesken. Kauhuleffailtaa varten on ehdotettu useita elokuvia, joista ilmeisesti on valittu katsottavaksi elokuvat "The Exorcist" ja "Veren Vangit".

Illanviettoon on osallistunut tähän mennessä jo kiitettävästi väkeä. Jos Sinäkin haluat osallistua elokuvailtaan, käy silloin ilmoittautumassa keskustelufoorumilla tapahtumaa käsittelevässä viestiketjussa.

Kauhuleffailta on jo seitsemäs Gootti.net:in kautta järjestettävä tapahtuma. Elokuvailta aloitetaan kerääntymällä Helsingin Rautatieasemalle kello 16.00 aikaan, josta siirrytään yhdessä lähiliikennejunalla kohti Pukinmäkeä. Ilta päättyy n. kello 22.00 tai myöhemmin. Ei osallistumismaksua eikä varsinaista ikärajaa — osanottajien kannattaa kuitenkin muistaa, että illalla katsotaan kauhuelokuvia, jotka voivat sisältää järkyttäviä kohtauksia.

Hyödyllisiä linkkejä:

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5604 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Uutinen julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä tammikuuta 2007 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.