Gootti.net

The 69 Eyes: "Angels"

 • Julkaistu perjantaina 05.01.2007
 • Avainsanat:

Helsingissä 1990-luvun alussa perustettu The 69 Eyes (www.69eyes.com) aikoo julkaista "Angels"-nimisen albumin Suomessa maaliskuun 5. päivä. Albumin tuotti Hiili Hiilesmaa ja Johnny Lee Michaels — ko. miehet työstivät myös bändin pari vuotta sitten julkaisemaa "Devils"-kiekkoa.

The 69 Eyes -bändin mustalkoinen promokuva, jossa bändin jäsenet poseeraavat mustaa taustaa vasten.

Albumilta lohkaistiin single-levy, "Perfect Skin", joka julkaistaan tammi-helmikuussa. Kiekolla kuullaan mm. live-versiot kappaleista "Devils", "Christina Death" ja "I Just Want to Have Something to Do" (joka on The Ramones -cover). Kappaleesta "Perfect Skin" tehtiin musiikkivideo, jonka ohjasi Ralf Strathmann. Video kuvattiin Hollywoodissa viime vuoden lokakuussa.

"Angels"-albumin kappaleet:

 1. Angels
 2. Never Say Die
 3. Rocker
 4. Ghost
 5. Perfect Skin
 6. Wings & Hearts
 7. Star Of Fate
 8. Los Angeles
 9. In My Name
 10. Shadow Of Your Love
 11. Frankenhooker

The 69 Eyes, joka muuten teki vuoden 2005 aikana n. 100 keikkaa 15 eri maassa, aikoo julkaista "Angels"-levystä rajoitetun erikoisversion. Erikoispainoksen mukana tulee DVD-levy, jossa on musiikkivideo kappaleesta "Perfect Skin", viisi live-esiintymisestä taltioitua biisiä ja "On The Route 69" -nimisen lyhytfilmin. Jälkimmäinen on koostettu Ville Juurikkalan valokuvista.

The 69 Eyes on:

 • Archzie (basso ja taustalaulu)
 • Bazie (kitara ja taustalaulu)
 • Jussi 69 (rummut)
 • Jyrki 69 (laulu)
 • Timo-Timo (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5604 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.