Gootti.net

Heimataerde: "Malitia Angelica"

 • Julkaistu keskiviikkona 08.09.2010
 • Avainsanat:

Sinertävä kansitaide Heimataerden "Malitia Angelica" -MCD:lle. Kuvan keskellä jonkinlainen kohokuvio olennon kasvoista ja sen ympärillä koristeellisia kirjaimia. Vasemmassa laidassa lukee valkoisella Heimataerden nimi.Julkaistaan 17.9.2010

Elektroa ja industrialia yhdistelevä yhden miehen musiikkiprojekti Heimataerde (www.heimataerde.de) tulee julkaisemaan myöhemmin syyskuussa uuden MCD-levyn edeltämään lokakuussa ilmestyvää "Unwesen"-studioalbumia. Heimataerde kertoi aikaisemmin tarjoavansa uudella albumilla tarinan synkästä maailmasta ja unohdetusta kostajasta, joka seuraa syyllisyyden ja puoliksi unohtuneiden rikosten jättämiä jälkiä. Musiikillisesti teos on bändin puheiden mukaan jälleen kehitysaskel eteenpäin. "Unwesen" julkaistaan Euroopassa Infacted Recordingsin kautta 22.10. ja Yhdysvalloissa Metropolis Recordsin tuella 26. lokakuuta. Albumilta lohkaistava "Malitia Angelica" -MCD sisältää neljä biisiä.

"Malitia Angelica" -levyn soittolistalla kuultavista neljästä kappaleesta kolme on yksinomaan tällä kuultavia. Äänite julkaistaan eurooppalaiselle fanikunnalle 17. syyskuuta saksalaisen Infacted-levymerkin kautta. MCD:llä kuullaan vierailevana muusikkona goottibändi Mono Inc.:in kokoonpanossa toimivaa Martin Engleriä, joka laulaa ainakin yhdessä kappaleen "Malitia Angelica" versiossa. Tämän äänilevy painos rajoitetaan 1000 kopioon.

"Malitia Angelica" -MCD:n kappaleet:

 1. Malitia Angelica (Aura Lusus)
 2. Malitia Angelica (Album)
 3. Nichts Ist Unvergänglich
 4. Malitia Angelica (Silentium)

Heimataerde on:

 • Ashlar von Megalon
 • Ansgar v. Hucretha (live-esiintymisissä)
 • Andreas (live-esiintymisissä)
 • Nikolaus Berchovesche (live-esiintymisissä)
 • Rafim ibn Husam al Din (live-esiintymisissä)
 • Jacques de Périgord (live-esiintymisissä)
 • In Hoc Signo (live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä syyskuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.