Gootti.net

Heimataerde: "Unwesen"

Heimataerden DJ Ash poseeraa hämärässä potretissa, jossa miehellä rengashaarniskan huppu päässä ja verinen vampyyrin hampain varustettu suu auki.Kuvassa DJ Ash

Saksalainen elektronista ja industrial-musiikkia keskiaikaisella otteella tekevä Heimataerde (www.heimatarde.de) ilmoitti maanantaina "Unwesen"-albumin näkevän päivänvalon lokakuussa 2010. Yhtyeen uutukaiskiekko on Heimatarden mukaan suoranainen kehitysaskel bändin musiikillisessa voittokulussa ja erityisesti albumi laajentaa sitä genreä, jonka Heimataerde katsoo itse kehittäneen. Albumi ilmestyy Euroopassa 22. lokakuuta Infacted Recordingsin kautta ja myöhemmin Yhdysvalloissa Metropolis Recordsin tuella. Pitkäsoitto on seuraaja kolme vuotta sitten ilmestyneelle "Leben Geben Leben Nehmen" -levylle. Bändin aikaisempaan musiikilliseen tuotantoon voi käydä tutustumassa sen omilla MySpace-sivuilla.

Synkän elektronisen musiikin genreen tallustellut Heimataerde yhdistelee musiikissaan vanhan ajan soittimia, kuten symbaaleja ja säkkipillejä modernien instrumenttien ja elektronisten vehkeiden kanssa. Bändin keulahahmona toimiva Ashlar von Megalor toimii biiseissä juontajana ja laulajana.

"Unwesen"-albumin kappaleet:

 1. Unwesen
 2. Gottesgrieger
 3. Niemals mehr
 4. Gloria et Morte
 5. Dark Dance
 6. Der Erste
 7. Des Spielmanns Lied
 8. Stille
 9. Maarat an Numan
 10. Wie ein Tier
 11. Die Buerde
 12. Gottgleich
 13. Malitia Angelica
 14. Psalm 115

"Unwesen"-albumilla kuullaan vierailevina muusikkoina Megaherzin Lexiä, Dark Dance Treffenin parissa toimivaa tiskijukka Gilliania, sekä goottirock-yhtye Mono Inc.:in Martinia, jonka lauluääntä kuullaan kappaleessa jos toisessakin.

Yhtye lähtee aivan lokakuun alussa kiertämään Saksaa, Alankomaita ja Ranskaa. Kiertue sisältää tällä hetkellä seitsemän esiintymistä.

Heimataerde on:

 • DJ Ash

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.