Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commando julkaisee "Death Cures All Pain" -singlen

Suicide Commandon Johan van Roy seisoo vaaleata taustaa vasten valkoiseen kauluspaitaan pukeutuneena. Miehen toinen käsi on veren peitossa.Kuvassa Johan van Roy

EBM-musiikkia tekevä Suicide Commando (www.suicidecommando.be) tulee julkaisemaan lähitulevaisuudessa uuden singlen kappaleesta "Death Cures All Pain:" Yhtyeen uutukaisalbumilta lohkaistava single sisältää nimikkoviisunsa lisäksi uusia versioita samasta kappaleesta ja aivan uutta musiikkiaineistoa. Singlestä tullaan kuulemaan remix-versiot _:n ja _Aesthetic Perfectionin sekä Stahlnebelin tekeminä. Belgialaisyhtye suitsuttaa singleä uuden "Implements of Hell" -albumin parhaimmaksi kappaleeksi. Se on saanut keikoillakin hyvän vastaanoton. Bändi ei ole vielä nimennyt milloin "Death Cures All Pain" ilmestyy. Sitä odotellessa Suicide Commandon Johan van Roy kävi tekemässä vierailevan vokalistin hommat perulaisen Reaxxion Guerrilla -yhtyeen debyyttialbumilla. Mies laulaa albumilla kuultavassa biisissä "Psycho Destruxion". Teos ilmestyy Deathwatch Asian kautta.

Yhtye joutui perumaan keikkansa Saksan Mannheimissa, jossa sen oli tarkoitus esiintyä osana Difference Rocks -festivaalin ohjelmistoa. Keikka oli kaavailtu syyskuun alkuun, mutta johtuen festivaaliorganisaation päätöksestä koko yleisötapahtuma peruttiin. Suicide Commando pahoittelee faniensa puolesta tapahtunutta.

Bändi loi toukokuussa remixin suomalaiselle Beati Mortuille. Suicide Commandon remix kuullaan kappaleeseen "Vision of Hell". Se ilmestyi helsinkiläisyhtyeen digisinglellä "Vision of Hell" ja myös yhtyeen uusimmalla pitkäsoitolla. Danse Macabre Recordsin kautta julkaistu albumi on nimeltään "Let the Funeral Begin" ja se on Beati Mortuin levytysuran toinen täyspitkä sellainen.

Suicide Commandon "Implements of Hell" kipusi ilmestyttyään maaliskuussa Saksan vaihtoehtomusiikin kaupankäyntiä mittaavan Deutsche Alternative Chartsin ensimmäiselle sijalle, jossa se viihtyi ainakin kaksi viikkoa putkeen. Albumista ilmestyi standardiversion lisäksi erityinen boxset-painos, jossa kuullaan bonusbiisinä "God is in the Rain" -kappale.

Suicide Commando on:

  • Johan van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä elokuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 140 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.