Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Helix: "Twin"

 • Julkaistu tiistaina 17.07.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä pisteistä muodostuva kaksoiskierrerakenne.Julkaistaan 24.8.2018

Elokuun jälkipuolella Metropolis Recordsin kautta julkaistava Helix-albumi sisältää monipuolisesti triphoppia ja unenomaista poppia, myös syntikkavetoista sellaista.

Bändin kokoonpanoon kuuluu Assemblage 23:n muusikko Tom Shear sekä ainakin Day Twelwessä vaikuttava laulaja Mari Kattman. Kattmanilta ilmestyi helmikuussa sooloalbumi. Sen nimi on "Stay Up".

"Twin"-albumin kappaleet:

 1. Widescreen
 2. Anymore
 3. Bird of Prey
 4. Kicking And Screaming
 5. Expensive Things
 6. We Are
 7. Like A Drug
 8. I Might Be Wrong
 9. Live In My Heart
 10. The Beautiful Unseen

Helix on:

 • Tom Shear
 • Mari Kattman

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 34 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.