Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Lejana: "XII Bestias"

 • Julkaistu keskiviikkona 18.07.2018
 • Avainsanat:

Kapea harmaasävyinen valokuva ryhmästä ihmisiä kävelemässä kohti kameraa.Julkaistaan 10.8.2018

"XII Bestias" sisältää 12 kappaletta new wavea ja aavikkorokkia. Laulaja Linda Marlen Runge arvelee, ettei nykypäivänä ole enää suotavaa näyttää aitoja tunteita. Se jollain tavalla heijastuu tässä Meksikossa nauhoitetussa intensiivisessä, mutta tanssittavassa albumissa. Out of Line Musicin julkaisema albumi sisältää musiikkia lähes 50 minuuttia.

Yhtye aloitti toimintansa vuonna 2009. Ensimmäisen demonsa se nauhoitti vuotta myöhemmin.

"XII Bestias" -albumin kappaleet:

 1. Bullet
 2. Mexico
 3. The Dirty and the Beast
 4. Bad Girls Don‘t Cry
 5. Lovers
 6. Los Perros
 7. Two Worlds
 8. Roses In The Sand
 9. Issues
 10. El Corrido de Arnulfo Gonzalez
 11. Devil
 12. Schönleinstrasse

Lejana on:

 • Linde Marlen Runge
 • Eder Perales
 • Isaak Fernandez
 • Pako Rosas

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 57 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.