Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Solitary Experiments: "Crash & Burn"

Mustaa taustaa vasten koristeellinen harmaasävyinen rinkula, jonka sisällä Solitary Experimentsin nimi valkoisella värillä. Sen alla punaisella värillä lukee "Crash & Burn".Julkaistaan 10.8.2018

Saksalaisen electroa ja futurepoppia tekevän Solitary Experimentsin "Crash & Burn" -MCD sisältää seitsemän kappaletta. Niistä useimmat ovat remixejä muilta yhtyeiltä, kuten Neuroticfishiltä, mutta joukossa on toki Solitary Experimentsin omaakin show’ta, niistä merkittävimpänä avauskappale "Crash & Burn". Kiekko ilmestyy elokuussa.

"Crash & Burn" -MCD:stä tehdään 1000 kappaleen erikoispainos. Sen kukin kappale on numeroitu käsin. Tällä julkaisulla bändi haluaa tyynnytellä niitä fanejaan, jotka eivät malta odottaa syksyllä julkaistavaa albumia.

"Crash & Burn" -MCD:n kappaleet:

 1. Crash & Burn
 2. I Am (LockUp RMX By Neuroticfish)
 3. Crash & Burn ([:SITD:] RMX)
 4. Crash & Burn (Ashbury Heights Rmx)
 5. Anachron
 6. Crash & Burn (Vanguard Rmx)
 7. I Am (Assemblage 23 Rmx)

Solitary Experiments on:

 • Dennis Chober (laulu)
 • Michael Thielemann (kosketinsoitin, ohjelmointi ja samplet)
 • Markus Schmidt (kosketinsoitin, ohjelmointi ja samplet)
 • Frank Glaßl (rummut ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 95 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.