Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Funker Vogt: "Wastelands"

 • Julkaistu perjantaina 20.07.2018
 • Avainsanat:

Tulimyrsky ja savua, punertavaa ja kellertävää väriä sikin sokin. Kuvan yläosassa Funker Vogtin logo mustalla.Julkaistaan 28.9.2018

Saksalainen elektronisen musiikin tekijä Funker Vogt julkaisee syyskuun loppuvaiheilla "Wastelands"-albuminsa kahtena eri versiona. Yksi niistä on kappalemäärältään kovin rajallinen, korkealaatuinen erikoispainos, jossa on mukana 12 perusbiisin lisäksi neljä bonusraitaa. Toisaalta albumista tehdään tavanomainen jewelcase-CD. Se ei sisällä edellä mainittua neljää bonusbiisiä.

Funke Vogtin toistaiseksi uusin levyjulkaisu on viime vuoden "Code of Conduct" -albumi.

"Wastelands"-albumin kappaleet:

 1. Ikarus
 2. Desperado
 3. Thor’s Hammer
 4. Feel the Pain
 5. Bloodsucker
 6. Wasteland
 7. Unter dem Radar
 8. Bring the Fight
 9. Let’s go to War
 10. Broken
 11. Lock and Load
 12. Atme den Schmerz
 13. Freedom is Slavery
 14. Dance on Your Grave
 15. Crucify Me
 16. Shotgun Praye

Funker Vogt on:

 • Chris L.
 • Gerrit Thomas
 • René Dornbusch

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.