Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Einstürzende Neubauten: "Grundstück"

Valkoista taustaa vasten erilaisia mustia neliöitä ja niiden keskellä, keskimmäisenä, punainen neliö. Sen sisällä rumasti piirretty ihmis- tms. hahmo.Julkaistaan 7.9.2018

Einstürzende Neubauten uutisoi jo muutama kuukausi sitten aikovansa tehdä uuden painoksen vuosikymmenen, ylikin, takaisesta "Grundstück"-kiekosta. Kyseinen albumi on tähän mennessä ollut saatavilla vain tosifaneille. Uusintapainosta tullaan syyskuun alusta lähtien myymään CD:nä ja vinyylinä. Molempien vaihtoehtojen mukana tulee DVD-kiekko ja pulska kansilehtinen.

Julkaisun kylkiäisenä tuleva DVD sisältää materiaalia marraskuulta 2004. Silloin Einstürzende Neubauten järjesti Itä-Berliinissä sijaitsevassa Palast der Republikissa keikan. Keikka taltioitiin. Myöhemmin tapahtumapaikka purettiin.

Einstürzende Neubauten saapuu Suomeen lauantaina 24. marraskuuta. Silloin bändi soittaa Helsingin Musiikkitalossa. Keikalle on myyty lippuja maaliskuusta lähtien 38 euron kappalehintaan Ticketmasterin välityksellä. Edellisen kerran Einstürzende Neubauten nähtiin Suomessa vuonna 2010.

"Grundstück"-albumin kappaleet:

 1. Good Morning Everybody
 2. Grundstück
 3. GS 1
 4. GS 2
 5. Unseasonable Weather
 6. GS 3
 7. Vox Populi
 8. November / Sie lächelt
 9. Neun Arme / Die Nacht
 10. Wo sind meine Schuhe?
 11. Tagelang Weiss

Einstürzunde Neubauten on:

 • Alexander Hacke
 • Andrew Chudy
 • Blixa Bargeld
 • Rudi Moser

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä heinäkuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 103 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.