Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Empirion: "I Am Electronic / Red Noise"

  • Julkaistu sunnuntaina 22.07.2018
  • Avainsanat:

Tummanpunaista ja keltaista väriä taustalla. Niiden päällä valkoisella värillä Empirion-logo.Julkaistaan 21.9.2018

Englantilaisen Empirionin uusi EP julkaistaan syyskuussa kaksipuolisena vinyylinä, jossa on kaiken kaikkiaan neljä biisiä, sekä kuuden kappaleen kokoisena CD-vaihtoehtona. Julkaisulla, jonka nimi on "I Am Electronic / Red Noise", Empirion esittelee tulevaa "Resume"-nimistä albumiaan. Se on sekoitus technoa ja industrialia. Levy-yhtiö Dependentin mukaan EP:n kappale "I Am Electronic" edustaa tanssittavaa Empirionin puolta, kun puolestaan "Red Noise" on industrial-juuret kasvattanut EBM:n ja IDM:n hybridi.

Brittiyhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 kolmihenkisenä kokoonpanona. Bändin kolmas jäsen, Bob Glennie, menehtyi syöpään vuonna 2005 ja sen vaikutuksesta Empirionin toiminta lakkasi. Jäljelle jääneet muusikot aloittivat Empirionin uudelleen vuonna 2011.

"I Am Electronic / Red Noise" -EP:n kappaleet:

  1. I Am Electronic
  2. Red Noise
  3. Red Noise (Rotersand Rework)
  4. Strange
  5. I Am Electronic (Victory Pill remix)
  6. Clear The Area

Empirion on:

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 62 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.