Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Trash Deity: "Cross & Divide"

 • Julkaistu maanantaina 23.07.2018
 • Avainsanat:

Eri värisiä sottamaalauksia, joiden päällä lukee ylävasemmalla Trash Deityn logo teräksiseen tapaan.Julkaistaan 7.9.2018

Kalifornialaisen Trash Deityn syyskuun alussa ilmestyvä "Cross & Divide" -albumi sisältää tasan 10 biisiä. Ne ovat industriaalirokkia Franke N. Nardiellolta ja John D. Nortenilta. Debyyttialbumi ilmestyy Metropolis Recordsin kautta, joskin sen voi tilata myös digitaalisessa muodossa bändin omilta BandCamp-sivuilta. Siellä kerrotaan Nardiellon tunnettavan myös taiteilijanimellä Groovie Mann ja Nortenin olevan industrial-taiteilija.

Trash Deityn taustalla oleva kaksikko on aikaisemmin tehnyt musiikkia Wax Trax! -yhtyeen kanssa.

Albumin ensimmäinen single on "Finger on a Trigger".

"Cross & Divide" -albumin kappaleet:

 1. Cross & Divide
 2. Run 4 Your Lies!
 3. Fame Games
 4. Frantic Child
 5. A Perfect One
 6. Hardrive
 7. Finger On A Trigger
 8. Emotions Matter
 9. Icons & Idols
 10. Finger On A Trigger (JDN Remix)

Trash Deity on:

 • Franke N. Nardiello
 • John D. Norten

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.