Gootti.net

Herzparasit: "ParaKropolis"

Sinertävä lähikuva ihmisen silmästä. Silmän ympärillä iho on tomuista, valkoista ja mustaa. Kuvan yläosassa Herzparasit-logo mustalla.Julkaistaan 5.5.2017

Levy-yhtiö Echozone julkaisee 5.5. melodista metallia ja dubstepia yhdistelevän Herzparasitin kolmannen albumin. Se on kuvassa näkyvä "ParaKropolis" — yhdistelmä sanoista "parapolis" ja "akropolis". Albumillaan viisihenkinen Herzparasit kattaa monenmoisia kuuntelukokemuksia, kuten nimikkokappaleen "ParaKropolis" kohdalla maailmanlopun meininkiä ja electro rockia. "Präparat" on jonkinlainen rakkaustarina. "Ich" sekä "Vatermal" sisältävät edellä mainittua dubstep-tyyliä.

Levyn loppuvaiheille sijoitettu "It must be in English" vinoilee sillä, että jokapäiväisessä elämässä kuullaan englantia ja Saksassa se yhdistyy saksan kieleen, jolloin lopputulos on Denglish.

"ParaKropolis"-albumin kappaleet:

 1. DNA unbekannt
 2. Manege frei!
 3. Tastsinn
 4. Meine Träume jagen mir hinterher
 5. Blut lügt nicht
 6. ZACK! BOOM! BANG!
 7. Einzelteile
 8. Vatermal
 9. Präparat
 10. Ich
 11. ParaKropolis
 12. It must be in English!
 13. Regentage

Herzparasit on:

 • Ric-Q (laulu)
 • El Toro (kitara)
 • HALEium (kitara live-esiintymisissä)
 • Alduard (basso live-esiintymisissä)
 • MR.SM (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä toukokuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.