Gootti.net

Studio-X vs. Technoid: "Neural Torment"

Futuristinen kuva ihmisen päätä muistuttavasta mallista, jossa pään sisällä erilaisia valonlähteitä. Kuvan yläosassa vasemmalla Studio-X:n logo, oikealla Technoidin.Julkaistaan 26.6.2017

Kesäkuun lopulla ilmestyvä "Neural Torment" on Studio-X:n ja Technoidin tekemä albumi. Se sisältää 13 uutta industrial- ja dance-kappaletta, jota esimerkiksi Studio-X esitteli "Neo Futurism" -albumillaan. Levy ilmestyy Alfa Matrixin kautta. Levyn ensimmäiseksi kappaleeksi valittu "Leave Us Alone" on hard dance -kappale. Sitä seuraavassa "Down On Your Knees" -biisissä kuullaan vaikutteita DJ Proteuksen tyylistä.

Studio-X:n takana on australialainen tuottaja ja DJ Lawrie Bayldon. Technoid on italialainen elektronisen musiikin tekijä, DJ Roberto Ricci.

"Neural Torment" -albumin kappaleet:

 1. Leave Us Alone
 2. Down On Your Knees
 3. In God We Trust
 4. Kapooyah
 5. Make Me Sick
 6. First Time Ever
 7. Where Is Your License
 8. Motherfuckin Minions
 9. Charlie
 10. Soul Reaper
 11. Stupid Fucking Ravers
 12. Cybergoth
 13. Last Thing In The World

Studio-X vs. Technoid on:

 • Lawrie "Studio-X" Bayldon
 • Roberto "Technoid" Ricci

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä toukokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.