Gootti.net

The Tear Garden: "The Brown Acid Caveat"

Valokuva viivottimen kanssa jotakin yksityiskohtaa piirtävästä henkilöstä.Julkaistaan 23.6.2017

The Tear Garden uutisoi huhtikuussa aikovansa juhlistaa 30-vuotista uraansa laittamalla kesällä kauppoihin "The Brown Acid Caveat" -albumin. Bändin mukaan se sisältää psykedeelistä elektronista melankoliaa, kokeiluja ja improvisointia. Levyn tekemiseen The Tear Garden haki apua fanikunnaltaan, joka sitä tarjosikin, kun joukkorahoituspalvelu PledgeMusiciin tehty kampanja keräsi puolet enemmän varoja kuin mitä bändi lähti hakemaan.

The Tear Gardenin jäsenet ovat eri puolilta maailmaa. Perustajajäsen cEvin Key, joka tunnetaan Skinny Puppysta, sekä The Legendary Pink Dotsin jäsen Edward Ka-Spel, asuvat tuhansien kilometrien päässä toisistaan. Key asuu Los Angelesissa, Ka-Spel Lontoossa.

The Tear Garden on:

  • cEvin Key
  • Edward Ka-Spel

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä toukokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.