Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Herzschlag: "Fest der Liebe"

 • Julkaistu lauantaina 12.09.2009
 • Avainsanat:

Herzschlagin albumin "Fest der Liebe" etukannessa vaaleanharmaa taustaväri ja sen keskellä verenpunainen sydäntä muistuttava esine, joka on rikki keskeltä ja joka vuotaa mustaa nestettä. Sydämen vasemmalla puolen mustalla värillä sekä yhtyeen etJulkaistaan 18.9.2009

Salaperäinen saksalaisyhtye Herzschlag tulee julkaisemaan ensi viikon perjantaina debyyttialbuminsa "Fest der Liebe" levy-yhtiö Infacted Recordingsin kautta täällä Euroopassa. Pohjois-Amerikkaan albumi saapuu Metropolis Recordsin käsikynkässä. Yhden miehen Herzschlag julkaisi jo aikaisemmin ensimmäiseltä albumiltaan kappaleen "Steh Auf" (suom. "Nouse Ylös") levymerkkinsä koostaman kokoelma-albumin "Infacted Compilation Volume 4" soittolistalla. Musiikillisesti elektrobändi tarjoaa nautinnollisen täyslaidallisen niille henkilöille, jotka ovat tykästyneet Suicide Commandoon, Agonoizeen, Reaperiin, Grendeliin ja Modulaten musiikkiin. Esikoisalbumi laskettiin ennakkotilattavaksi eilen perjantaina. Levyn voi hankkia esimerkiksi levy-yhtiöiden kautta, tai Amazonista, Infrarotista

Perjantaina 18. päivä julkaistavalta albumilta löytyvää musiikkia on laskettu kuunneltavaksi Herzschlagin MySpace-sivuille.

"Fest der Liebe" -albumin kappaleet:

 1. Asystolie
 2. Fest der Liebe
 3. Zuviel von Mir
 4. Alles Lüge
 5. Dein Lied
 6. Ein Alter Freund
 7. Herzschlag
 8. Freiheit
 9. Steh Auf
 10. Niemand

Saksan seudulla toimiva yhden miehen bändiviritelmä on toistaiseksi tuntemattoman muusikon perustama projekti. Nuori Herzschlag on halunnut pitää taustavoimansa nimen hämärän peitossa, mutta on vihjannut bändiä pyörittävän henkilön olevan tunnettu eräistä muista electro- ja EBM-yhtyeistä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä syyskuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.