Gootti.net

Ikon/The Victim's Ball: "Split"

Ikon/The Victim's Ball -splitin etukannessa on vasemmassa The Victim's Ballin ja oikealla Ikonin jäsenet. Molemmat ovat valokuvia ja synkkiä, voimakaskontrastisia.Julkaistaan 21.2.2011

Australialainen goottiyhtye Ikon (www.ikondomain.com) tiedotti aikaisemmin tammikuussa luomastaan 12-tuumaisesta MCD-levystä, split-kiekosta, jonka toisen puoliskon musiikkiannoksen injektoi The Victim’s Ball. Ikonin ja The Victim’s Ballin yhteislevy on MCD-kiekko, joka sisältää kummaltakin yhtyeeltä kolme biisiä. Ikonin kappaleista kaksi on aikaisemmin julkaisemattomia "Love, Hate and Sorrow" -albumin purkitushetkien yhteydessä syntyneitä biisejä. Kolmas biisi on uusi remix. Tämä kiekko ilmestyy neljänä eri vinyylivärivaihtoehtona; keltaisena, vihreänä, sinisenä ja punaisena. Painosmäärä on vain 300 kappaletta. Kukin levy sisältää tehdasvalmisteisen CD-levyn, jossa on MCD:n kappaleet, sekä Ikonin ja The Victim’s Ballin jäsenten allekirjoittaman postikortin.

The Victim’s Ball on Roberto Massaglian aivoittama yhtye. The Victim’s Ball on uransa varrella luonut kaksi studioalbumia, levyt "The Victim’s Ball" ja "Romanzo Gotico". Musiikillisesti ne ovat sekoituksia klassisen, dark cabareen ja synkän jazz-henkisen meiningin väliltä. Bändi käyttää biisiensä äänimaailmaa sävyttämään kampiliiraa, kirkkourkuja, torvisoittimia ja keskiaikaisia rumpuja.

"Split"-MCD:n kappaleet:

 • Ikon:
  1. Broken Windows (To the Soul)
  2. Disenchanted Lullaby
  3. God Has Fallen from the Sky (Remix)
 • The Victim’s Ball:
  1. Les Incroyables
  2. Miserere
  3. Tom Rakewell (Dave Foreman Remix)

Joulukuussa 2010 Ikonilta ilmestyi viimeinen single "Love, Hate and Sorrow" -studioalbumilta. Singlelohkaisu on nimeltään "Torn Apart" ja sitä kaupataan uuden MCD-splitin kera bändin nettikaupassa. Single sisältää nimikkoraitansa lisäksi lainakappaleen Sophian säveltämästä "Oh My Love" -biisistä. Singlen CD-version painosmäärä on rajoitettu vain 250 kopioon.

Ikon on:

 • Chris McCarter (laulu, kitarat ja ohjelmointi)
 • Dino Molinaro (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä helmikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.