Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

In Strict Confidence laukaisee "Silver Bullets" -EP:n

In Strict Confidencen EP:n "Silver Bullets" etukannessa näkyy punaiset verhot yläosassa ja keskellä kuvaa jonkinlainen sarvipäinen aurinkomaisesti säteilevä seinäkoriste. Kuvan yläosassa In Strict Confidencen nimi ja bändilogo. Kuvan alaosassa kaJulkaistaan 17.3.2010

Saksalainen goottibändi In Strict Confidence (www.instrictconfidence.com) aikoo julkaista kauan odotetun uuden albumin perjantaina 26. päivä helmikuuta. Albumin nimi on "La Parade Monstrueuse". Sen soittolistalta on lohkaistu jo aikaisemmin yksi EP-levyn ja nyt on tulossa toinen. Uusi EP ristittiin nimellä "Silver Bullets". Se sisältää remixejä X-Fusionilta, Controlled Fusionilta ja useita uusiakin kappaleita. Minuswelt Musikfabrikin ja Metropolis Recordsin kautta julkaistava kiekko ilmestyy 17. maaliskuuta. Albumiin voi tutustua jo nyt In Strict Confidencen MySpace-sivuilla. MySpace-profiilin jukeboksiin on laitettu kuunneltavaksi marraskuussa 2009 julkaistun EP:n "My Despair" nimikkokappale.

In Strict Confidence varmisti aikaisemmin käyttävänsä EP-levyn "Silver Bullets" lisäksi myös tulevalla studiorykäisyllä vierailevia muusikkoja, jotka ovat toteuttaneet kokonaisen bonus-CD:n täyteen remixejä albumin biiseistä. Remixkaartiin kuuluu ainakin ASP, Rhys Fulber, Patenbrigade: Wolff ja tälle EP:lle töitä tehneet X-Fusionin sekä Controlled Fusionin jäsenet.

"Silver Bullets" -EP:n kappaleet:

 1. Silver Bullets (single version)
 2. Rain (extended version)
 3. Silver Bullets (x-fusion remix)
 4. Silver Bullets (controlled fusion remix)
 5. No Refuge in the Night
 6. Silver Bullets (clubmix)
 7. Why Did I Loose My Faith?
 8. Silver Bullets (extended version)

Ythyeeseen liittynyt naislaulaja Nina de Lian esiintyi ensimmäistä kertaa In Strict Confidencen musiikissa marraskuussa ilmestyneen "My Despair" -EP:n kappaleissa. Kiekolle päätyneessä biisissä "Feeling" kuullaan naisen ääntä ensimmmäistä kertaa. Nina de Lian on klassisesti koulutettu laulaja ja tanssija. Hän on esiintynyt urallaan ennen In Strict Confidenceen liittymistä yli 15 eri maassa tuhatkunta kertaa.

In Strict Confidence on:

 • Dennis Ostermann (laulu)
 • Antje Schulz (laulu)
 • Nina de Lianin (laulu)
 • Haydee Sparks (kitarat live-esiintymisissä)
 • Jörg Schelte (kosketinsoittimet)
 • Stefan Vesper (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä helmikuuta 2010 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 174 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.